Undercover bij een bioresonantie therapeute

Door: Kira van Oijen

Weet je, angst voor controleverlies, dáár kan ik wat mee. Ik ga eerst testen of ik jou een complex homeopathisch middel kan voorschrijven, waardoor je de angst voor ziekte uit je cel geheugen krijgt. Want wij mensen zijn gewoontediertjes. Ooit is dat ergens een keer ontstaan en iedere cel die nieuw gemaakt wordt, heeft datzelfde geheugen. En ze staan allemaal op angst voor controleverlies, iedere cel heeft diezelfde angst. Want die wordt gewoon gekopieerd.

“Angstige mensen zijn gewillig”

En met wat deze middelen doen, heb ik al 20 jaar hele goede ervaringen. Die middelen halen de programmering uit het cel geheugen, zodat de nieuwe cellen die gemaakt worden, niet meer staan op de stand ‘angst voor controleverlies’. Dat zijn ongelofelijk goede middelen. Je bestelt daar twee potjes van en als die twee potjes op zijn, ben je 50 euro verder. En dan gaan we kijken of dit voldoende is, of dat wij er nog een vervolgbehandeling op moeten doen.

‘De wereld heeft veel verschillende ziektes voortgebracht – veel zijn door de mens zelfgecreëerd en anderen hebben over hun bestaan de lage trilling van jullie negatieve gedachten nodig. De wereld verhoogt voortdurend zijn trilling en daardoor zullen bepaalde ziektes verdwijnen. Andere ziektes die voortkomen uit de levensstijl van de mens zullen vanwege de vele veranderingen in het dagelijks leven en in de voeding eveneens uitsterven, want de mens zal in het algemeen veel en veel gezonder zijn dan nu het geval is. Je kunt zelfs van een zeer gezonde samenleving spreken die bovendien nieuwe geneesmethoden ontdekt en succesvol inzet. Als er geen op winst gerichte medicijnen meer zijn, kunnen ook geneeswijzen worden toegepast die men al jaren geleden heeft ontdekt en zal er geen beroepsgroep meer op economische gronden kunstmatig in standgehouden bestaansrecht worden verleend.’

(Uit: De Samenleving in 2015, Christoph Fasching)

Eerst ga ik testen of deze middelen bij jou passen. Dat kun jij niet zien, maar ik heb hier een Biotensor, ken je zo’n ding? (Een staaf van ijzer met een rond plaatje van metaal erop). Hier in deze doos zitten alle middelen waar ik van denk dat jij daar best een van zou kunnen gebruiken. Ik ga het niet allemaal uitleggen. Ik ga gewoon kijken of een middel past bij jou. Want de angst voor controleverlies… je hebt helemaal geen controle. Nooit never niet.

Transformatie van de aarde

Eigenlijk gaat het helemaal niet om ‘de’ Corona. De corona is een middel om de economie te doen instorten. Het is de tijd van de eeuw waarop de aarde in een grote transformatie zit. En alles wat het daglicht niet kan verdragen, komt nu aan het licht. Alles wat de firma ‘list en bedrog’ uitvoert, komt nu naar boven. Dat is als sinds 2012 aan de gang. Er komen steeds meer mensen, Bill Gates is de boel aan het bedonderen. Het gaat allemaal om geld he. Hij steekt het allemaal in zijn eigen fondsen waarmee hij veel geld verdient.

Ben jij gelovig? Heb je een geloofsovertuiging? Dit gaat verder dan mensenhanden. Dit gebeurt door God of wie of wat dan ook. Het hogere, de bron, aardsengelen. We zijn al sinds 1960 bezig met een transformatie van de aarde. Ik voel en vermoed dat het binnenkort gaat instorten in december. We krijgen nog een grote golf in oktober november en dan is het klaar.

Had jij verwacht drie maanden geleden, dat de wereld er zo uit zou zien nu? Nou ík wel. Het staat namelijk al lang op de planning, dat de aarde gaat veranderen. Dát was waarvan ik zei: ‘Lees dat maar op Facebook’. Daar heb ik meerdere artikelen gedeeld die allemaal gaan over het feit dat de wereld moet veranderen. We waren bezig om de planeet om zeep te helpen. Niemand zegt vrijwillig: ‘Nou, okay ik stop wel met vliegen. Ik ga niet meer op vakantie, ik ga niet meer naar de bioscoop.’ Niemand doet dat uit zichzelf. Maar voor het behoud van de aarde is het belangrijk dat wij dingen gaan veranderen. Er gaat een ongelofelijk grote transformatie komen.

‘Eerst zal het financiële systeem instorten en de rijken maken zich zorgen om hun rijkdommen en zijn bang dat hun hele vermogen in rook opgaat. Het zou ook kunnen dat ze vlak voor de krach allerlei nuttige en nutteloze spullen gaan kopen en daardoor het systeem weer een boost geven. Maar juist hierdoor zal het systeem in elkaar storten. Dan, wanneer iedereen weet dat de devaluatie van het geld alsmaar door blijft gaan, zullen ze inzien dat het te laat is om het systeem nog te redden en zal het leven voorlopig tot stilstand komen. Stilstand in die zin dat niemand nog naar zijn werk gaat, want het geld dat je hiervoor krijgt, is toch niets meer waard. Op korte termijn kan deze onrust ertoe leiden dat de mensen bang zijn voor hun bestaan en gaan hamsteren. Het is niet uitgesloten dat er geplunderd wordt, dit hangt af van het ontwikkelingsniveau van de samenleving.’

 (Uit: De Samenleving in 2015, Christoph Fasching) 

Big farma

Een groot onderdeel van deze Corona-actie, waanzin, is dat de farmaceutische industrie wil verdienen. Het gaat helemaal niet om jouw gezondheid. De geneesmiddelenfabrikant heeft geen belang bij jouw gezondheid. Want als je beter bent, verdienen ze niets meer aan je.

Het is allemaal zo gedraaid dat wij gedwongen worden voor dat vaccin. Dat is het slechtste wat je kunt doen. Want daarmee heeft ‘big farma’ je compleet in handen. Met die app tegen Corona, dat je kunt zien of iemand die langs je loopt, Corona heeft. Dan kunnen ze je volgen.

‘Als jij pillen van de dokter slikt, weet jij ook niet precies wat erin zit’

Vanuit angst ga je rare dingen doen. Dat is toch niet iets wat je wilt? Angst zorgt ervoor dat je trillingsgetal laag wordt. Iedere stof, ieder mens, alle dingen hebben een ander trilling patroon. En mensen trillen anders dan apen, olifanten, mineralen of anders dan een tafel. Hoe lager de frequentie, hoe vaster de stof. Hoe lager je getal, hoe ‘manifester’ de angst jou onderuit kan halen. Dat is precies wat ‘big farma’ wil. Angstige mensen zijn gewillig. Zij nemen het vaccin, pillen… En ondertussen stort de economie in. Dat is precies de bedoeling.

Er zijn heel veel boeken over geschreven. Het gaat allemaal om bewustzijn, dat jij je bewust wordt over de angst die je onderuithaalt. In wezen is de angst een nutteloos iets. Het haalt je onderuit maar het is volkomen irreëel.

‘Zijn vreselijke ziektes zoals aids en kanker er in de toekomst nog?Beide ziektes zijn terug te voeren op negatieve energieën en zullen door de trilling toename van het menselijk lichaam binnen afzienbare tijd uitsterven. De ziekte aids is door de mens zelfgecreëerd en de negatieve energie die aids veroorzaakt, zal niet meer bestaan. Kanker is een ziekte die is terug te voeren op oude gedachten van de mensheid, die veel met angst hadden te maken. In combinatie met slechte leefgewoonten is deze ziekte ontstaan – je kunt je erop verheugen dat kanker straks nog maar zelden voorkomt en de geneeswijzen vergevorderd zijn.’

(Uit: De Samenleving in 2015, Christoph Fasching)

De Coronapleister en wat pillen

Onder je navel plakken, het plaatje. Daar staan alle dingen op die de afgelopen maanden bewezen zijn. De mensen die erg ziek werden, hadden een ziekenhuisbacterie bij zich. En een bacterie die longontsteking veroorzaakt, een microplasma. Een heel vervelend beest. Ik zie verder geen grote problemen op het oog. Jij bestelt die potjes. Maak je niet zo druk.

Die mondkappen zijn de grootste onzin, want met een mondkapje bescherm je de ander. Maar als je hem voor vastpakt, heb je het alweer te pakken. Je bent het verplicht, maar het is de grootste onzin. Stel nou je komt hier naartoe en je wordt besmet met corona. Dan plak je de pleister en is het meteen weer voorbij. Dan ben je er maar gelijk vanaf. Zolang je die pleister draagt, kun jij geen corona krijgen.

‘Zolang je die pleister draagt, kun jij geen corona krijgen’

Maar die basisangst moet uit je systeem. Drie keer per dag twee tabletjes onder je tong laten smelten tot de potjes op zijn. Dan hebben we opnieuw contact. Je mag natuurlijk altijd eerder komen. Wat het precies is? Ja, dat ga ik niet uitleggen. Weet je, dat is zonde om dat nu allemaal te bespreken. Je hoeft het niet allemaal precies te weten. Want als jij pillen van de dokter slikt, weet jij ook niet precies wat erin zit. Als jij dat vaccin tegen corona gaat nemen, waarvan jij gegarandeerd nog het slachtoffer van de angst zou zijn geweest. Homeopathie kan nooit fout gaan. Toen ik begon, begin maart, heb ik die pleister op mijn lichaam geplakt en kwam er een ongelofelijke troep uit mijn longen. Ik voelde mij ook niet lekker. Zo erg heb ik het nog nooit gehad. Dat is alleen maar goed, dan ben je verder immuun. Dat is waar het om gaat.

Voor altijd immuun

Jij bouwt immuniteit op tegen al deze bacteriën die ik op de pleister heb gezet. Zoals het er nu uitziet, ben jij voor altijd immuun. Hoe zou je het vinden als je een vaccin krijgt waarvoor je altijd immuun bent? Het komt erop neer dat je immuunsysteem het goed moet doen. Het wordt verzwakt door angst. (Als het immuunsysteem het goed doet) maakt het niet uit of jij in een drukke bus hebt gezeten want jij kunt geen corona meer krijgen. En dat voelt ongelofelijk fijn kan ik je vertellen. Ik hou mij aan alle maatregelen, aan alle afstanden. Maar het is de grootste bullshit. Die pleister zorgt ervoor dat je immuunsysteem Corona leert kennen. Van alle Corona’s die we hebben gehad vanaf 2003 heeft ons moederbedrijf de frequenties opgeslagen en daar hebben wij de ampullen van gekregen. Zelf heb ik daar allerlei andere ziekteverwekkers die je niet fijn vindt, aan toegevoegd. Zodat je tegen ze bent beschermd omdat je immuunsysteem ze kent.

Je immuunsysteem is je leger van je lichaam. Die moet weten waartegen het moet vechten. Nu vecht het tegen pollen bij mensen. Dat is de grootste onzin natuurlijk, daar moet het zich niet mee bezig houden. Wat ik met die pleister doe, is jouw soldaten bekend maken met alle vormen van Corona en alle beestjes die je niet wilt krijgen. Nu ben je gezond, nu kun je het aan. En dan is het klaar. Je wordt er nooit erg ziek van. Maar als je immuunsysteem gaat vechten, word je daar wel moe van. Dat is ook weer zo voorbij.

Nooit meer naar de bioresonantie therapeute

Gebruik code A10%, dan krijg je tien procent korting (op het potje pillen). Het is een leugen dat het virus blijft leven op allerhande spullen. Er zijn miljoenen plekken waar jij besmet zou kunnen worden, zolang je nog uitgaat van die angst. Maar als jij straks niet meer bang bent, wordt het een andere wereld. Dan zou het leuk zijn om je te verdiepen in wat voor wereld er dan aankomt, want ook met jou beroep kan het handig zijn om te weten van waar het naartoe gaat met de wereld.

Ik heb al duizenden mensen behandeld die klaar zijn en dan niet meer terugkomen. Dat is wat anders dan de kapper. Daar moet je iedere vijf of zes weken naartoe. Maar zo werkt het niet. Ik maak je echt beter. Die angst mag je loslaten. Daar kan ik je mee helpen door de pleister en de middelen. Als dat niet voldoende is kom je hier naartoe, dan doen we nog een andere sessie erop om jou te helpen voor de angst. Dat is in z’n totaliteit angst voor controleverlies. Jij bepaalt wat, hoe snel, daar heb jij alle controle op. Je bent welkom, maar dan wel in mijn woonhuis want dan kan ik meer doen.

Hoe vaak hebben economen zich niet vergist en hoe vaak moet de mens zich nog vergissen om eindelijk zijn afstamming van God niet meer te ontkennen? Stop met twijfelen en laat het idee toe. Houd je bezig met de consequentie van dit gegeven, met welke gevolgen dit logischerwijs heeft. Jullie werken toch zo graag met voorspellingen voor de toekomst? Jullie blijven echter werken met getallen die je al zo vaak hebben teleurgesteld. Werk deze keer met de onbetwistbare waarheid van liefde en leidt hieruit de voorspellingen af voor hoe de aarde zich zal ontwikkelen wanneer iedere mens niet langer ontkent dat hij een deel van God is en dat alle mensen samen met alle levende wezens en planeten in het universum God in zijn totaliteit voorstellen.’

(Uit: De Samenleving in 2015, Christoph Fasching)

Een nieuwe wereld

We krijgen een wereld zonder geld, een mooie wereld. We weten nu al dat er in oktober en november een tweede coronagolf komt. Het is de bedoeling dat dit gebeurt. Het is ook de bedoeling dat mensen doodgaan. Iedereen die nu sterft, zal het beter krijgen dan hier op aarde. Dus voor iedereen is dit het beste wat er kan gebeuren. ‘De samenleving van 2015’ is een goed boek. Over hoe de samenleving eruit komt te zien. Het gaat om ons bewustzijn, dat wij dat groter maken. Door deze angst te overwinnen, kun je een hele groei mee doormaken.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *